Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Gasthoff der Somweber met de Mont Blanc Brothers & de Alpenzusjes

“Ich bin so schön, ich bin so toll – Ich bin der Anton aus Tirol!”

Welkom bij Gasthoff der Somweber; een super sfeervolle gezellige skihut op het hoogste puntje van de Mont Blanc. Hier proost je samen met skileraar Alfonso met pullen bier op een heerlijke avond hoog in de bergen! Alfonso blijkt niet alleen een ervaren ski leraar, maar ook bij uitstek zanger en entertainer van de hoogste lat! 

 

Afgewisseld met een kalte platter en schnitzels met friet is het goed toeven daar tussen de naaldbomen. Met een beetje geluk glijden de Alpenzusjes ook nog eens Der Somweber binnen voor een spetterend optreden. Trek je skipak of lederhose aan en schuif samen met ons door de sneeuw!

 

Kom met je vrienden genieten of plan dit Après-ski avontuur in als personeelsuitje! 

 

Inschrijven hiervoor kan voor onderstaande data, je komt dan met zijn allen bij elkaar te zitten in onze gezellige skihut. Uiteraard houden wij rekening met de inachtneming van de 1,5 meter afstand. 

 

Tickets: €85,00 p.p. (incl. show, diner en drank)

Tijden: 19:00 uur tot 00:00 uur

Data 2021: vrijdag 22 januari, 12 februari, 26 maart, 19 november en 10 december

Inschrijven of boeken doe je via: info@fortsintgertrudis.nl 

 

Dit themafeest exclusief boeken voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje? Dit kan het hele jaar door! De prijzen en tijden zijn hiervoor op aanvraag. 

 

0