• Gezinsuitje Floating dinner
    Gezinsuitje Floating dinner

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Floating Dinner

Floating Dinner in de Meivakantie

In de Meivakantie van 25 april t/m 8 mei is het weer mogelijk om een floating dinner te reserveren en s' avonds te gaan varen in de Biesbosch. De Floating Dinner is dineren aan boord van een van onze sloepen. Hiermee vaar je de Biesbosch in en huur je voor 3-uur een elektrische sloep. Voor de kleine kindjes hebben wij zwemvestjes te leen!

 

TARIEVEN

Huur bij ons een elektrische sloep tussen 18.00 en 21:00 uur voor maar € 45,-. Geniet met het gezin van een heerlijke zomeravond op het water en van onze FestiFood aan boord. Tafeltje dekje aan dek! Ook aan de kindjes is gedacht met heerlijke frietjes en snacks.

 

BENIEUWD NAAR HET MENU? 

Kijk alvast bij www.fortlunet.nl om een kijkje te nemen naar de menukaart. Zie jij je favoriete gerecht ertussen staan? Stel je dan eens voor hoe chill het is om dit gerecht op te eten op het water!

 

 

'S AVONDS VAREN IN NATIONAAL PARK DE BIESBOSCH

Heb je jullie bestelling ook aan boord? Dan is het tijd om te vertrekken naar Nationaal Park De Biesbosch. Vanuit rivier De Donge steek je de Amer over en dan ben je er al! Vaar een rondje terwijl de zon onder gaat. Sommige dieren gaan slapen, maar de nachtdieren worden net wakker! Weet je er een paar te vinden? 

 

 

CONTACT

Klinkt dit nou als muziek in de oren? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162 - 727 040.
Voor meer informatie www.bootjegezond.nl

 

  1. Naam*
  2. Telefoon*
  3. Bericht*
  4.  
  5.  
0