Familiedag in de Biesbosch

Boek bij ons een gezellige familiedag in de Biesbosch. Voor jong en oud hebben wij de ingrediënten voor een origineel dagje uit. Wist je bijvoorbeeld dat de Biesbosch een van de mooiste natuurgebieden van Nederland is? Dit Nationaal Park is uniek met haar kreken met kristalhelder water, eilandjes met wilgen en een doolhof aan rivieren. De wonderschone natuur biedt voor iedereen wat wils.

 

Een compleet verzorgde familiedag in de Biesbosch

Aan rivier De Dongen ligt de thuishaven van de Biesbosch: Fort Lunet. Dit fort is gebouwd door Keizer Napoleon en in de Tweede Wereldoorlog bezette de Duitsers het fort. Vandaag de dag is het fort een horecagelegenheid en evenementen locatie. Wanneer je door de poorten loopt kom je op het ruime buitenterrein. De kinderen kunnen zich hier vermaken op het springkussen, terwijl de andere familieleden neerstrijken op het terras voor een drankje. Vanuit hier heb je verschillende mogelijkheden voor je familiedag in de Biesbosch. Het zal jullie niet verbazen dat alles zich op het water afspeelt. Van een rustig familiediner tot actieve challenge. Welke activiteit jullie ook kiezen, het is sowieso een unieke ervaring. Sluit de dag weer af bij Fort Lunet waar jullie kunnen genieten van een heerlijke barbecue of drie gangen diner.

 

Populaire Biesbosch uitjes:

 1. *

  GPS Biesbosch Sloepen Challenge

  Een GPS puzzeltocht op het water! Neem het tegen elkaar op in de Biesbosch terwijl je zelf vaart en navigeert. Zoek vlaggen, maak opdrachten en wie weet is jouw groep winnaar van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge!

 1. *

  Escaperoom Combi

  Ga de uitdaging aan in één van onze escaperooms. Laat je opsluiten en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen. Na de escaperoom vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park De Biesbosch.

 1. *

  Biesboschsafari

  Wil je meer te weten komen over Nationaal Park De Biesbosch? Ga er dan op uit met één van onze gidsen. Zij vertellen je meer over de geschiedenis, natuur en dieren die er leven.

Een familiedag met voor ieder wat wils

Hoe groot of klein je familie ook is, bij Uit in Zuid ben je aan het juiste adres voor een unieke ervaring. Voor elk gezelschap of groepsgrootte hebben wij het perfecte familie uitje. Kies bijvoorbeeld voor een ‘floating diner’, waarbij jullie het diner mee kunnen nemen op een elektrische fluistersloep. Wil je een meer actievere familiedag in de Biesbosch dan kun je ook kiezen voor een GPS Sloepen Challenge of Biesbosch Jungle Challenge. Bij beiden activiteiten ga je het hart van het natuurpark in om op avontuur te gaan. Je hebt hiervoor geen vaarbewijs nodig. Alle boten zijn uitgerust met zwemvesten, dus iedereen kan veilig mee. Doormiddel van uitdagende opdrachten kunnen jullie kijken welk team het beste van de familie is. Wanneer je een wat rustigere familiedag wilt zonder spelelement kun je er ook voor kiezen om een elektrische fluiterboot te huren. Van ons krijg je een duidelijke uitleg en een routekaart van de Biesbosch mee, zodat je er zelf op uit kunt. Zijn er veel kinderen bij dan is een bezoek aan het recreatiegebied de Aakvlaai met strandjes en aanlegsteigertjes een leuke plaats om te pauzeren, picknicken of zwemmen.

 

Ook een familiedag in de Biesbosch organiseren?

Wanneer je een familiedag in de Biesbosch wilt organiseren denken wij graag met je mee. Van jong tot oud biedt dit mooie natuurpark van alles om er een speciale dag van te maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een unieke Biesbosch familiedag!

 1. Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 - 727 040

 1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
  Vraag een offerte aan.