Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Escaperoom Combi

Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom.

 

Je wordt ontvangen met koffie en gebak. Hierna is tijd om per Bootje Gezond de prachtige Biesbosch te gaan verkennen. Een Bootje Gezond is een 11 persoons- elektrische sloep en op deze manier kun je comfortabel en fluisterstil de kleinste kreekjes van de Biesbosch ontdekken. Natuurlijk krijgen jullie uitgebreid instructies en een gedetailleerde vaarkaart mee inclusief advies voor de mooiste routes!

 

Naast elektrische sloepen zijn er ook twee escaperooms. Na de prachtige vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch is het tijd om samen met je team de uitdaging aan te gaan in een van deze escaperooms. De escaperooms zijn gelokaliseerd in een oud fort en hebben beide een ander thema, namelijk 'De Bomkelder' en 'Het Medicijn'. Deze escaperooms zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar. Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, 'out-of-the-box' te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij met je team binnen 60 minuten te ontsnappen? Voorafgaand aan de escaperoom krijg je instructies en na de escaperoom geven we je graag de gelegenheid om even na te borrelen. Vandaar dat wij voor de escaperoom ongeveer anderhalf à twee uur rekenen. Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie ontsnappingstijd!

 

Voorbeeldprogramma:

13.00 uur - Ontvangst met koffie en gebak

13.30 uur - Start vaartocht door Nationaal Park de Biesbosch

16.30 uur - Start spectaculaire escaperoom

18.30 uur - Einde escaperoom + start heerlijke barbecue

  •  Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan worden aangepast aan je specifieke wensen

 

 

 

 

1