Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

De Muiterij

Schip Ahoi!

Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons themafeest: De Muiterij. Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en dein mee op de woeste golven. ARGHH!

 

Er zijn nog maar enkele bemanningsleden aan boord, de rest is onderweg bezweken aan scheurbuik of verdronken. Ronsel samen met Captain Bluehorn nieuwe bemanningsleden in de haven van Geertruidenberg!

 

De hele avond is voorzien van een overvloed aan Bourgondisch genot en entertainment: zo zing je uit volle borst mee met de beste muzikanten en performers! De maaltijd verloopt heel anders dan Captain Bluehorn voor ogen had, vanwege de muiterij onder leiding van Scaramouche.

 

Kom met je schavuiten van vrienden of neem je barbaarse personeel mee op sleeptouw... 

 

Inschrijven hiervoor kan voor onderstaande data, je komt dan met zijn allen bij elkaar te zitten in onze gezellige Bourgondische zaal. Uiteraard houden wij rekening met de inachtneming van de 1,5 meter afstand. 

 

Tickets: €79,50 p.p. (incl. show, eten en drinken)

Tijden: 19:00 uur tot 00:00 uur

Data 2021: vrijdag 23 januari, 19 maart, 7 mei, 15 en 29 oktober, 5 en 26 november

Inschrijven of boeken doe je via: info@fortsintgertrudis.nl* 

*= Geef je aan met hoeveel personen je komt? Let op: Maximaal 4 personen per tafel. Het is mogelijk om meerdere tafels te reserveren. 

 

Dit themafeest exclusief boeken voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje? Dit kan het hele jaar door! De prijzen en tijden zijn hiervoor op aanvraag. 

0