• Cocktail workshop
  Cocktail workshop

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Cocktail Workshop

Bloody Mary, Sex On The Beach, Mojito oftewel… Cocktails! Bij deze workshop gaan jij en je gezelschap zelf aan de slag om cocktails te maken en uiteindelijk op te drinken.

 

Een cocktail is een drankje waar minimaal drie verschillende ingrediënten worden gemengd. De basis van een cocktail is meestal een sterke drank, maar dit kan ook alcoholvrij (handig voor de Bob). Verder kan je een cocktail aankleden zoals je zelf wil met bijvoorbeeld gedestilleerde dranken, likeuren, siropen, vruchtensappen en soms frisdranken.

 

Een Bloody Mary is bijvoorbeeld een cocktail die bestaat uit wodka, worcestersaus, tabasco en specerijen. Hoe maak je die precies? Dat leer je in de workshop bij Fort Lunet!

 

Tijdens deze workshop word je ontvangen door een echte bartender. Zodra de groep compleet is, start de workshop. De bartender legt eerst de basis uit. Vervolgens is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Een cocktail maken lijkt makkelijk, maar door de vele ingrediënten en mogelijkheden kan het ook uitdagend zijn. Maar ook zeker hilarisch! Wanneer je je cocktail heb gemaakt, dan is het tijd om deze te proeven. Ben jij een echte bartender, of ben je toch uitgeschoten met de drank?

 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0