Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Brouwerij De Twee Leeuwen

Een leuke activiteit combineren met een middag bier proeven. Wij zorgen voor de activiteit. Het bier proef je in moderne brouwerij De Twee Leeuwen!

Je gaat op pad met onze Tandems. Die staan klaar bij Fort Lunet. Maar voordat je vertrekt, is het eerst tijd voor een drankje. Wanneer deze op is, komt jullie begeleider tevoorschijn. Deze legt de Tandem Battle uit en hoe je moet fietsen met een tandem. Fietsen is niet moeilijk, maar op een tandem kan dit nog knap lastig zijn!

Tijdens de uitleg wordt je groep verdeeld in kleinere teams. Je gaat tegen elkaar de strijd aan in vestingstad Geertruidenberg. Ieder team krijgt een GPS apparaat en een map met navigatiepunten. Hiermee ga je op zoek naar groene vlaggen. Aan die vlaggen hangen opdrachten die je als team moet uitvoeren. Denk hierbij aan puzzels, vragen over de omgeving en improvisatieopdrachten. Wanneer je deze vlaggen hebt gevonden en de opdrachten hebt gemaakt, is het tijd om door te fietsen naar brouwerij De Twee Leeuwen.

Bij de brouwerij starten we met een pauze. Wanneer iedereen terug is van de Tandem Battle en zijn drankje op heeft, krijg je een rondleiding door de brouwerij. Na de rondleiding ga je de bieren uit de brouwerij proeven met een hapje.

Zijn de bieren geproefd? Dan is het tijd om op de tandem te stappen en terug te fietsen naar Fort Lunet. Hier staat de barbecue al aan. Zet de tandem terug in de stalling en eet smakelijk! 

Voorbeeldprogramma:

13.30 uur - Ontvangst met een drankje bij Fort Lunet

14.00 uur - Start tandemchallenge

15.30 uur - Pauze met een drankje in de brouwerij

16.00 uur - Rondleiding brouwerij

17.00 uur - Proeverij van 5 bieren met hapje

17.45 uur - Start BBQ

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en kan aangepast worden naar jouw specifieke wensen.

 

Ook mogelijk...

Dit programma is ook mogelijk met onze Amerikaanse schoolbus. Je gaat niet fietsen met de Tandem maar je stapt in de bus. Deze brengt je naar Vestingstad Geertruidenberg. Hier ga je de Vestingbattle spelen. Ook hier krijg je een GPS apparaat en een map met navigatiepunten, alleen hier ga je lopend zoeken naar de vlaggen! Zijn alle opdrachten gemaakt? Dan is het tijd om in de bus te stappen die je naar de brouwerij brengt.

Eenmaal in de brouwerij begin je met een pauze, krijg je de rondleiding en ga je tot slot 5 bieren proeven met een hapje.

Zodra de bieren zijn geproefd staat de bus weer klaar om jullie terug te brengen naar Fort Lunet voor een heerlijke barbecue.

Voorbeeldprogramma:
13.30 uur - Ontvangst met een drankje bij Fort Lunet

14.00 uur - Vertrek met Amerikaanse schoolbus naar Vestingstad Geertruidenberg
14.30 uur - Start Vestingbattle
15.45 uur - Met Amerikaanse schoolbus naar de brouwerij in Raamsdonksveer

16.00 uur - Pauze met een drankje in de brouwerij

16.30 uur - Rondleiding brouwerij

17.30 uur - Proeverij van 5 bieren met hapje

18.15 uur - Start BBQ

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en kan aangepast worden naar jouw specifieke wensen.
1