Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Boeren Loeren

Op de scooter loeren bij de boeren.

In de omgeving zijn er een aantal boeren gastvrij om hun boerderij aan jullie te presenteren. Je start deze activiteit bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier krijg je een duidelijke uitleg over het gebruik van onze elektrische scooter. De rode e-scooter is dé manier om makkelijk te navigeren door de polders onderweg naar je volgende locatie.

Eenmaal gearriveerd bij de boerderij krijg je een rondleiding door het boerenbedrijf. Na de rondleiding is het tijd om de groep te verdelen in kleinere groepjes. In groepjes ga je tegen elkaar de strijd aan in een wedstrijd boerengolf! Je verkent op een leuke manier de omgeving door met elkaar de strijd aan te gaan.

 

Na het potje boerengolf stap je weer op de rode scooter om vervolgens verder te gaan met de scootertocht. Uiteindelijk rij je via deze scootertocht terug naar Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier lever je de scooter in en sluit je de dag gezellig af.

 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur. Je hebt dus geen helm nodig. Voor het besturen van een scooter moet je wel in het bezit zijn van een geldig brommercertificaat of een autorijbewijs B.

 

Voorbeeldprogramma:

12.00 uur - Ontvangst bij Fort Lunet

13.00 uur - Start scootertocht richting boerderij.

14.00 uur - Aankomst boerderij + start boerengolf.

16.00 uur - Einde boerengolf + vervolg scootertocht.

17.30 uur - Einde scootertocht

  • Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.
1