Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch Museum Werkendam

Op excursie naar Biesboschmuseum in Werkendam. Wij zorgen voor een gezellig ontvangst, vervoer met onze Amerikaanse schoolbus naar het Biesboschmuseum en verschillende mogelijkheden achteraf.

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier staat jullie buschauffeur klaar om jullie te ontvangen. Wanneer iedereen van jouw gezelschap aanwezig is, stap je in de Amerikaanse schoolbus en vertrek je richting Werkendam.

Eenmaal in Werkendam stop je voor het Biesboschmuseum. Hier ga je naar binnen en krijg je een leerzame en indrukwekkende rondleiding. Jullie tour guide in het museum weet genoeg te vertellen en je kijkt zeker je ogen uit. Als er vragen opdoemen tijdens de rondleiding, dan kan je die altijd stellen. Na de rondleiding kan je zelf nog door het museum lopen om je favoriete onderdeel te bekijken.

 

Na je bezoek aan het museum, stap je weer in de schoolbus en ga je weer terug naar Fort Lunet. Eenmaal terug, kan je de dag met zijn alle afsluiten en de dag nabespreken.

1