Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesbosch & Stadsontdekkingstocht

"Deze unieke tocht verbindt wandelen en varen in een historische omgeving".

Op één dag de historische vestingstad Geertruidenberg bezoeken én Nationaal Park de Biesbosch? Dit arrangement verbindt cultuur met natuur op een toegankelijke manier.

Je begint deze dag bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier start de begeleide stadswandeling. Je loopt vanuit Fort Lunet naar Geertruidenberg en bezoekt onder andere de historische Markt en haar bezienswaardigheden. Aan de Markt staat een kerktoren die prachtig uitzicht biedt over Geertruidenberg, Nationaal Park de Biesbosch en haar omgeving. De wandeling en beklimming van de toren duurt ongeveer anderhalf uur.

Na de wandeling kom je terug bij Fort Lunet. Hier heb je een mogelijkheid voor een pauze op een terras. Je stapt vervolgens op één van onze elektrische sloepen en vaart zelfstandig naar Nationaal Park de Biesbosch. Je vaart zelf, legt aan, navigeert en manoeuvreert. Er is een mogelijkheid dat er een gids mee gaat om de weg te wijzen. Ook vertelt de gids over de mooie natuur die je gaat bezoeken.

 

Als je de Nationaal Park de Biesbosch zelf wil ontdekken, mag dat natuurlijk ook. Dan krijg je van ons een duidelijke vaarkaart mee.

 

Voorbeeldprogramma:
12.00 uur - Ontvangst bij Fort Lunet in Raamsdonksveer
13.00 uur - Start stadswandeling inclusief torenbeklimming
14.45 uur - Pauze op terras (excl. drankjes) + start vaartocht
17.15 uur - Terugkomst bij Fort Lunet in Raamsdonksveer

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.
1