Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Ballentocht

Een prachtige tuk tuk tocht gecombineerd met een culinaire workshop!

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier krijg je een duidelijke instructie over het rijden met een tuk tuk. Als er geen vragen meer zijn, is het tijd om te vertrekken.

De tuk tuk tocht brengt je door de prachtige omgeving tussen vestingstad Geertruidenberg en vestingstad Woudrichem. Je rijdt een mooie tocht door polders en komt langs verschillende dorpjes om uiteindelijk bij je bestemming aan te komen.

In Woudrichem is het tijd voor een workshop gehaktballen draaien. Het klinkt simpel, maar deze workshop is vernieuwend en wordt zeker leuk! Er wordt altijd wel iemand baldadig! Na de workshops zijn de magen gevuld en is het tijd om de tuk tuk tocht te vervolgen.

Wanneer je terugkomt in Raamsdonksveer is dineren niet meer nodig want de workshop is maagvullend.

De bestuurder is altijd de BOB! De tuk tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de tuk tuk is verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs B en moet minimaal 21 jaar zijn.


Voorbeeldprogramma:
13.30 uur - Ontvangst + start TukTuk tocht door de mooie omgeving
16.00 uur - Start gehaktballenworkshop
18.00 uur - Einde gehaktballenworkshop + vervolg TukTuk tocht
18.30 uur - Terugkomst in Raamsdonksveer.

  • Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.
1