• American schoolbus
  American schoolbus

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

American Schoolbus Battle

Rondrijden in een echte Amerikaanse Schoolbus! Je groep wordt ontvangen op Fort Lunet of de schoolbus haalt je op een afgesproken locatie op. Nee, zelf te sturen doe je niet. Wij zorgen voor een privé-buschauffeur. Zo kan je genieten van de prachtige omgeving. Is iedereen aanwezig? Dan is het tijd om in de schoolbus te stappen en te vertrekken!

 

De battle begint wanneer de bus aankomt op de eerste bestemming: Vestingstad Geertruidenberg. Onze begeleider maakt van je groep een aantal kleinere groepjes en legt jullie begeleider de GPS battle uit. Ieder team krijgt een GPS apparaat en een navigatiemap. Vervolgens ben je klaar om te starten met de speurtocht.

 

Je gaat zoeken naar GPS-punten in de omgeving. De plaatsen die je moet vinden, zoek je met het GPS apparaat. op deze plaatsen maak je opdrachten die je terugvindt in je navigatiemap. Dit zijn teamopdrachten voor groot en klein, dus voor iedereen uitvoerbaar. Denk aan puzzels, vragen over de omgeving en ludieke improvisatie opdrachten. Samenwerken is de sleutel tot succes, ook gezelligheid is deze dag ontzettend belangrijk. Wanneer alle opdrachten zijn uitgevoerd, is het tijd voor een pauze op een terras. De bus komt weer aanrijden en je vertrekt naar je volgende locatie.

 

Eenmaal aangekomen in Biesboschdorp Drimmelen start de volgende ronde. Ook hier ga je weer zoeken naar specifieke GPS-punten. Na de tweede tocht is het tijd om te vertrekken naar Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hopelijk zijn alle opdrachten goed ingevuld. Het team dat de meeste opdrachten juist heeft, wint de American Schoolbus Battle.

 

Wanneer je terugkomt bij Fort Lunet worden alle mapjes en GPS’en ingeleverd en kijkt jullie begeleider deze na. De resultaten worden meegenomen in een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs. Wie wint bij jullie de American Schoolbus Battle?

 

Voorbeeldprogramma:
13.30 uur - Ontvangst en uitleg + tocht met de Amerikaanse schoolbus door de mooie omgeving
14.00 uur - Aankomst eerste locatie en start American Schoolbus Battle met bezoek aan zonnig terras (drankjes excl.)
15.45 uur - Vervolg tocht per Amerikaanse bus
16.00 uur - Aankomst tweede locatie en vervolg American Schoolbus Battle 
17.00 uur - Einde American Schoolbus Battle + prijsuitreiking

 • Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen. 
 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0