• Gezinsuitje VR diner
    Gezinsuitje VR diner

Wil jij meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Gezinsuitje VR Game Escape Diner

Vr diner gezinsuitje

Een gezinsuitje vol spanning en ontspanning? Dan is dit het gezinsuitje voor jullie. Jullie gaan een ingewikkelde politiezaak oplossen, spannend. Na elk level komt er een volgende geregd zodat je even gezellig kan ontspannen onder het genot van een top maal!

 

Virtual reality

Een unieke VR-ervaring, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Je wordt sfeervol ontvangen in Restaurant Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis. Hier is het tijd om plaats te nemen aan tafel en eerst de keuze te maken voor het diner. Hierna gaat het spel beginnen en is het tijd om je te gaan bevinden in zowel de echte wereld als de virtuele wereld. Ready?

 

De geschiedenis van dit spel begint in de jaren 1830. In deze periode brak de Belgische opstand uit en liet Willem I het Noord-Brabantse deel van de 17e eerste Zuiderwaterlinie weer in staat van paraatheid brengen. Hierbij hoorde het vestingstelsel van Geertruidenberg maar dat was volgens hem niet genoeg. In 1837-1839 werd de Zuiderwaterlinie uitgebreid met Fort Lunet in Raamsdonksveer. Jawel, het Fort waar jij je nu in bevind. Welkom!

 

Op dit moment probeert men de Zuiderwaterlinie weer opnieuw op de kaart te brengen en daarom wordt er landelijk veel aandacht aan geschonken. Dhr. Theodoor van Zuylekom heeft er een artikel over gelezen in de krant en besloot zijn vrouw te verrassen met een romantisch weekendje weg. De Zuiderwaterlinie bestaat uit 11 vestingsteden en in dit weekend bezocht hij samen met zijn vrouw de Vestingsteden Geertruidenberg, ’s-Hertogenbosch en Breda. Zij genoten van een heerlijk diner in Restaurant Fort Lunet en zouden gaan slapen in een hotel in Breda. Het slapen is er nooit meer van gekomen want eenmaal aangekomen in Breda ging het helemaal mis. Wat is er gebeurd?

 

Dit spel bestaat uit 4 levels. In iedere ronde heeft een ander gezinslid de VR-bril op. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig en wat is zijn/haar motief? Presteer jij met je gezin goed onder druk en hoe is het eigenlijk gesteld met jullie teamspirit? Probeer de juiste vragen te stellen en goed te communiceren. Zo vergroot je de kans om deze politiezaak in 4 levels succesvol af te sluiten. Case closed? We will see!

 

We wisselen de spellevels uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier.

 

Liever geen diner? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze VR Escape Game te spelen tijdens een lunch of tijdens een borrel.

 

Voorbeeldprogramma

 

16:00     ontvangst met een drankje

16:30     start level 1 

17:00     start voorgerecht

17:45     start level 2 +3

18:30     start hoofdgerecht

19:15     start level 4

19:45     start dessert

 

 

Ook mogelijk om de combinatie anders in te delen

De VR Escape Game kan je ook in zijn geheel spelen voordat je start met het diner. Je speelt dus eerst alle vier de levels en zodra je het spel hebt afgerond, start het diner. Dit kan ook andersom. Ga eerst met zijn allen dineren om vervolgens samen met het spel te starten.

 

Voorbeeldprogramma*

16.00 uur - Ontvangst met een drankje

16.30 uur - Start VR Escape Diner Game

18.00 uur - Einde VR Game + start diner

 

*Het is ook mogelijk om eerst te starten met het diner en daarna de VR game te starten. De tijden in het voorbeeld programma zijn aan te passen naar jouw wensen.

 

 

Tarieven

  • 3-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 52,50 p.p. excl. drank
  • 4-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 55,- p.p. excl. drank                                                                                                                                                               
  •   Liever in combinatie met een borrel of lunch, dat kan ook. Prijs op aanvraag.

 

 

LOCATIE

  • Onze VR game speel je bij Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis 
  • Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg in Raamsdonksveer of de Statenlaan in Geertruidenberg
  • Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg in Raamsdonksveer of de Statenlaan in Geertruidenberg

 

 

CONTACT

Interesse in dit spannende gezinsuitje vol actie? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162 - 727 040.
Voor meer informatie kijk je op www.escaperoomhetfort.nl.

 

1