Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

TukTuk Speurtocht

Uit In Zuid biedt een erg leuk gezinsuitje aan: lach je stuk, met z’n alle in een TukTuk! Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer. Hier krijgen jullie eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een TukTuk. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. Jullie krijgen een mapje mee met een ludieke speurtocht voor jong en oud, waarbij jullie langs de highlights van de omgeving komen. De TukTuks halen een snelheid van maximaal 45 km per uur, ze hebben ingebouwde navigatie en de bestuurder is verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs want je rijdt over de openbare weg en neemt dus deel aan het verkeer.

Tijdens het Coronavirus zetten wij onze elektrische TukTuks in voor eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres) of maximaal 3 personen (niet woonachtig op hetzelfde adres).

 

PRIJS

Je huurt de tuktuk voor 4 uurtjes voor € 125,-.
Voor de kleine kindjes kun je eventueel zelf een eigen Maxi-Cosi of autostoeltje aan de gordel van de TukTuk bevestigen.

LOCATIE
Onze TukTuks haal je op bij Fort Lunet 2 in Raamsdonksveer
- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg in Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg in Raamsdonksveer


CONTACT
Interesse? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162-727042.
Voor meer informatie www.tuktukbrabant.nl

 

0