• Gezinsuitje La Casa de Papel
    Gezinsuitje La Casa de Papel

Wil jij meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Gezinsuitje VR Game La Casa de Papel

La gezinsuitje de papel

Bella Ciao! Hebben jullie zin in een ander gezinsuitje dan normaal met wat meer spanning en actie? Dan zit je HIER. op de goedde plek. Hebben jullie Netflix uitgespeeld dan kunnen jullie nu zelf in de serie kruipen door middel van onze VR brillen.

 

 

La Casa da Papel vr escape game

Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen? 

 

De serie La Casa de Papel een hit? Dat is wat ons betreft absoluut een understatement. Wie denkt aan Netflix, denkt aan La Casa de Papel. Heb jij, na het zien van de serie, gefantaseerd hoe het zou zijn om een bank te beroven en om miljoenen in handen te hebben? Door middel van deze spannende VR Game kun jij ervaren hoe het is om (voor even) een bankrover te zijn. 

 

We starten, zoals verwacht, in het klaslokaal van El Professor. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen wanen jullie je een weg door de bank en bereiken jullie samen je doel. De tijd tikt en het verlaten van de Koninklijke Munt is het einddoel! Zorg ervoor dat er goed wordt samengewerkt in zowel de virtuele als de ‘echte’ wereld want met deze aanwijzingen kunnen jullie, level voor level, het spel uitspelen. Verover de kluis en vlucht met zoveel mogelijk geld. Alleen door de juiste communicatie en opperste concentratie haal je het. Wees creatief, snel en slim!

 

Dit spel bevat in totaal 6 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een indrukwekkende ontsnapping uit de Koninklijke Munt aan. In elke ronde is het taak om steeds een stapje verder te komen in het Masterplan van El Professor. 

 

We wisselen de spellevels uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier.

 

 

Tarieven gezinsuitje DE PAPEL

  • 3-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 52,50 p.p. excl. drank
  • 4-gangen keuzemenu + VR Escape Diner Game € 55,- p.p. excl. drank                                                                                                                                                                 
  • Liever in combinatie met een borrel of lunch, dat kan ook. Prijs op aanvraag.

 

HORECA

Wil je met zijn alle nog lekker eten tijdens of na de VR Game? Dan kun je bij Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis genieten van een heerlijke menukaart. Ook bankovervallers krijgen honger! 

 

 

LOCATIE

  • Onze VR game speel je bij Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis 
  • Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg in Raamsdonksveer of de Statenlaan in Geertruidenberg
  • Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg in Raamsdonksveer of de Statenlaan in Geertruidenberg

 

 

CONTACT

Interesse in dit spannende gezinsuitje vol actie? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162 - 727 040.
Voor meer informatie kijk je op www.escaperoomhetfort.nl.

 

1