Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Kano verhuur

Met Uit in Zuid een heerlijk dagje gaan kanoën in de Biesbosch, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Uit in Zuid richt zich tijdens het Coronavirus vooral op eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres) of maximaal 3 personen (niet woonachtig op hetzelfde adres). Onze kano's zijn 2/3-persoons Canadese kano's.

 

Uit in Zuid onderscheidt zich door alle kano activiteiten te laten starten op de Hofmansplaat, midden in Nationaal Park De Biesbosch. Je hoeft zo niet de grote rivier over te kanoën maar wordt vanuit Raamsdonksveer met de Biesbosch Kano Express overgezet naar dit prachtige natuurgebied. 

 

Tijdens het Coronavirus zetten wij onze Biesbosch Express in speciaal voor eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres) of maximaal 3 personen (niet woonachtig op hetzelfde adres). Dit houdt in dat de Biesbosch Express op reservering speciale privé overtochten aanbiedt. Wij vertrekken dagelijks vanaf 09.00 uur en dan bieden wij ieder uur de mogelijkheid aan voor een privé overtocht. Vanuit de Biesbosch kun je telefonisch contact met ons opnemen voor de terug tocht. De privé terug tochten zijn mogelijk vanaf 14.30 - 19.30 uur.


Let op: de kanotocht zelf is zonder begeleiding. Uiteraard krijg je wel een uitgebreide routekaart mee.

 

Tip: ga je op pad met kinderen? Bezoek dan recreatiegebied de Aakvlaai. Dit is een gebied met allerlei aanlegsteigertjes en strandjes. Heel leuk om even lekker te pauzeren en lekker te picknicken of te zwemmen.

 

STARTLOCATIE
Fort Lunet, Lunet 2 te Raamsdonksveer

- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg te Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg te Raamsdonksveer

 

PRIJS
€ 20,- p.p. voor volwassenen (en kinderen vanaf 12 jaar)
€ 15.- p.p. voor kinderen onder de 12 jaar

 

AFVAARTIJDEN

Tijdens het Coronavirus op aanvraag vanaf 09:00 uur. Terug tochten vanaf 14.30 uur tot 19.30 uur.

CONTACT
Interesse? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162-727041.

Voor meer informatie zie www.biesboschkanoevents.nl

0