Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Fort Lunet Kids FestiGames

Vier je kinderfeestje bij Fort Lunet. Wij gaan in ons oude fort een supertoffe dag organiseren die voor ieder kind geschikt is. Schrijf de uitnodigingen voor jouw vriendjes en vriendinnetjes maar vast!

 

Bij Fort Lunet word je samen met je vriendjes en vriendinnetjes ontvangen en starten we aan tafel met onbeperkt ranja. Hier heb je de gelegenheid om al jouw cadeautjes uit te pakken. Daarna is het tijd om met de spelletjes te beginnen!

 

De spelletjes kun je allemaal apart doen, maar het is ook leuk om deze in teams te doen. Iedereen krijgt een stempelkaart en het is de bedoeling om alle spelletjes langs te gaan en daar je stempel te verdienen. Wanneer je je stempelkaart vol hebt, krijg je een kleinigheidje.

 

Welke spelletjes ga je spelen? De verschillende spelletjes bestaan uit: sjoelen, zaklopen, blik gooien, kroon versieren en kegelen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om in het fort te spelen.

 

Aan het einde van jouw feestje kun je nog heerlijke Festifrietjes, een snack en als toetje een lekker ijsje eten.

 

Duur:

2 uur

 

Prijs:
€ 15,00,- per kind (exclusief eten en drinken)

 

Locatie

Fort Lunet in Raamsdonksveer
- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg te Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg te Raamsdonksveer

 

Contact

Interesse? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162 - 727 042.

 

0