Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Fort Lunet Gezinsfestival

Welkom bij Fort Lunet! He aller gezelligste gezinsfestival voor jong en oud!

 

Fort Lunet is tijdens dit coronatijdperk helemaal omgetoverd tot gezinsfestival. Nee geen artiesten en drukte. Maar verschillende plekken waar je lekker kunt eten. Wij zorgen voor muziek en jij samen met je gezelschap voor gezelligheid.

 

Wij hebben een speciale kaart waarmee wij jou op een festivalsfeertje kunnen trakteren. Weet je wat het mooiste is? Entree voor dit festival is gratis! Je kunt de FesiFood-kaart bekijken op www.fortlunet.nl.

 

Wil je samen met kinderen komen? Dat is geen probleem. Wij zorgen dat er een springkussen is zodat zij lekker kunnen springen. Daarnaast is er in het fort ook genoeg plek om leuk te spelen.

 

Op pad vanuit Fort Lunet*

 

Fort Lunet ligt aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch. Hierdoor heb je eventueel de mogelijkheid om met onze verschillende voertuigen de omgeving te verkennen. Stap in een sloep of kano en ga Nationaal Park De Biesbosch in, huur een scooter of tandem en verken het Brabantse platteland of ga erop uit met een tuktuk en speel een leuke speurtocht.

 

*Let op dat je deze voertuigen alleen kunt reserveren. Wil je meer informatie of heb je interesse? Mail naar info@uitinzuid.nl of bel 0162 – 727 040.

 

Prijzen
Entree gratis, check de FestiFood-kaart op www.fortlunet.nl

 

Locatie

Fort Lunet in Raamsdonksveer
- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg te Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg te Raamsdonksveer

 

Contact

Interesse? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162-727042.

 

0