• *

Wil jij meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Floating Dinner

DE PERFECTE ZOMERAVOND
Uit eten, maar dan even anders. Corona dwingt ons tot creatief nadenken en deze uitdaging gaan wij graag aan. #Floatingdinnerisawinner 

 

Huur bij ons een elektrische sloep tussen 18.00 en 21:00 uur voor maar € 45,-. Geniet van een heerlijke zomeravond op het water en van onze FestiFood aan boord. Tafeltje dekje aan dek! Ook aan de kindjes is gedacht met heerlijke frietjes en snacks.

TUNE IN
Het 'plaatje' helemaal compleet? Tune tijdens deze Floating Dinner in op Spotify en luister naar de enige echte DRIJFF INN Playlist 'Fort's Lunet Drijf Inn Show!' Dat is dubbel genieten!
#coronaproof

WANNEER?

De Floating Dinner 'Aan dek' is mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag!
Voor de kleine kindjes hebben wij zwemvestjes te leen!

 

BENIEUWD NAAR HET MENU? 

Kijk alvast bij www.fortlunet.nl om een kijkje te nemen naar de menukaart. Zie jij je favoriete gerecht ertussen staan? Stel je dan eens voor hoe chill het is om dit gerecht op te eten op het water!

 

S' AVONDS VAREN IN NATIONAAL PARK DE BIESBOSCH

Heb je jullie bestelling ook aan boord? Dan is het tijd om te vertrekken naar Nationaal Park De Biesbosch. Vanuit rivier De Donge steek je de Amer over en dan ben je er al!  Vaar een rondje terwijl de zon onder gaat. Sommige dieren gaan slapen, maar de nachtdieren worden net wakker! Weet je er een paar te vinden? 

 

BESTELLEN DOE JE ZO! 

Klinkt dit nou als muziek in de oren? Reserveer dan meteen. Dit doe je door te bellen naar 0162 - 727 040. Geef hier zowel de reservering van de elektrische sloep als de keuze van het FestiFood door. Wij zorgen dat alles voor jullie klaarstaat bij aankomst. Uiteraard kun je bij ons contactloos betalen en daarna heerlijk het water op. Genieten maar!!

 

1