Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Mail ons

Escaperoom met je gezin

Een hele tijd hebben jullie door het Coronavirus met het hele gezin thuis gezeten.  Test je zenuwen nogmaals en speel met je gezin de Escaperoom Bomkelder of het Medicijn te Fort Lunet.

 

Escaperoom De Bomkelder

Het mysterie van de bom op scherp
Het is 1833. Napoleon Bonaparte is overleden maar heeft voor jullie, zijn lijfwachten, nog één grote en zeer belangrijke taak. Het Fort is namelijk het verdedigingswerk dat is opgericht om de weg, die Napoleon heeft aangelegd, te verdedigen. Er is echter een groot probleem. Eén van de bomkelders moest bomvrij worden gemaakt maar er zijn bommen achtergebleven die op scherp staan. Aan jullie, zijn lijfwachten, de zware taak om alle bommen onschadelijk te maken voordat het hele Fort wordt omgeblazen. Eén probleem, op het moment dat jullie de kelder binnenlopen valt de deur in het slot. Lukt het om binnen de tijd alle bommen onschadelijk te maken en De Bomkelder te ontsnappen?

 

Escaperoom Het Medicijn

Red mensenlevens in bezet oorlogsgebied 

Het is 1945. Een groot deel van Nederland is bevrijd maar helaas zijn er ook nog delen niet bevrijd. In de niet bevrijde delen is het ongelofelijk lastig om aan medicijnen te komen. Echter zijn er in het dorp een paar mensen doodziek en zij hebben dringend medicijnen nodig. Er is maar één manier om hen te redden en dat is door medicijnen te halen in het niet bezette gebied. De weg daar naartoe gaat dwars door de Biesbosch en is levensgevaarlijk. Na lang twijfelen besluiten jullie je leven te wagen. Lukt het om bij de Duitsers onder de radar te blijven, ongezien de medicijnen te halen en de levens van de zieke mensen te redden? Let op: Wees op tijd, want bij volle maan wordt het vloed in de Biesbosch en dan heb je een heel groot probleem. Je hebt 60 minuten. Succes!

 

PRIJS

De prijs voor de escaperoom voor gezinnen bedraagt € 50.

 

LOCATIE

Onze escaperooms bezoek je bij Fort Lunet 2 in Raamsdonksveer
- Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg te Raamsdonksveer

- Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg te Raamsdonksveer

 

Horeca

Fort Lunet bied uw een festivalsfeer aan voor uw gezin. Wij serveren Festifood voor het hele gezin.

Check www.fortlunet.nl voor meer informatie.

 

CONTACT

Interesse? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162-727042.
Voor meer informatie www.escaperoomhetfort.nl 

 

0