Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

 • *

Onze locatie

Wij heten je van harte welkom bij Fort Lunet. Fort Lunet ligt in Raamsdonksveer enorm dicht bij Nationaal Park De Biesbosch. Fort Lunet is makkelijk bereikbaar voor bijna Heel Nederland. Met Knooppunt Hooipolder op nog geen 5 minuten afstand zijn wij bia A59 en A27 perfect per auto bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer dan is er vanaf o.a. Station Breda en Station Utrecht een goede, directe busverbinding naar Raamsdonksveer. De bus stopt dicht bij Fort Lunet waardoor je maar 5 minuten hoeft te lopen.

 1. Fort Lunet

  1. *
  1. *
  1. *
  1. *
  1. *
  1. *
 1. Perfect voor gezinnen

  Dicht bij Nationaal Park De Biesbosch

  Fort Lunet ligt aan de Donge. Vanuit hier vaar je eenvoudig richting Nationaal Park De Biesbosch. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier te komen. Met onze elektrische sloepen of met een overtocht om vervolgens vanuit de Hofmansplaat per kano te vertrekken. 

  Uiterst geschikt voor gezinnen

  Fort Lunet is een locatie voor het hele gezin. Je organiseert hier voor jouw gezin een leuke activiteit, komt lekker eten en laat de kinderen even helemaal los gaan terwijl zij spelen op de binnenplaats van het Fort. Op het Fort kan je ook lekker eten. Van diner voor papa en mama tot frietjes met een frikandel, kroket en saus voor de kinderen. 

  Fort Lunet Festival

  Fort Lunet is meer dan een restaurant, op en rondom ons terrein kan van alles georganiseerd worden. Het buitenterrein is ingericht met 2 legertenten en een containerbar. De sfeer op het terrein is gezellig en heeft iets weg van een festival omgeving. Haal zelf je drank bij de containerbar, geniet van heerlijk FestiFood en luister naar een achtergrond muziekje.

   

  Festivalterrein

  Speciaal voor onze ‘festivalbezoekers’ hebben we een aparte stek ingericht op ons terrein. Lijkt ons wel net zo gezellig! Wij hebben onze kaart aangepast zodat gezinnen samen kunnen komen genieten van een festivalsfeer. De kinderen kunnen tussendoor lekker even springen op het springkussen.

  Take-away – delivery – DRIJF-inn

  Haal het festival gevoel bij je in huis, of aan boord, met het FestiFood take-away menu. Het FestiFood menu is gemaakt voor afhaal en bezorging. Bekijk het menu op www.fortlunet.nl.

   

  DRIJF-inn

  Heb je of huur je bij ons een boot (kan al vanaf €45,00). Kom dan in onze DRIJF-inn. Wij gooien het over een andere boeg zodat ook jij kunt genieten van ons FestiFood op het water. Geef met je bestelling de verwachtte DRIJF-inn tijd aan. Dan zorgen wij voor jouw diner aan dek!