• Gezinsuitje Floating dinner
    Gezinsuitje Floating dinner

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Gezinsuitje Floating Dinner

Gezinsuitje, op het water uit eten?

Na het gezinsuitje even lekker uit eten? Uit eten, maar dan even anders. Corona dwingt ons tot creatief nadenken en deze uitdaging gaan wij graag aan. #Floatingdinnerisawinner 


TUNE IN MET HET HELE GEZIN

Het 'plaatje' helemaal compleet? Tune tijdens deze Floating Dinner in op Spotify en luister naar de enige echte DRIJFF INN Playlist 'Fort's Lunet Drijf Inn Show!' Dat is dubbel genieten!
#coronaproof

 

Tarieven

Huur bij ons een elektrische sloep tussen 18.00 en 21:00 uur voor maar € 45,-. Geniet met het gezin van een heerlijke zomeravond op het water en van onze FestiFood aan boord. Tafeltje dekje aan dek! Ook aan de kindjes is gedacht met heerlijke frietjes en snacks.

 

WANNEER OP GEZINSUITJE?

Vanaf zondag 28 maart is het weer mogelijk om s' avonds te gaan varen in de Biesbosch. De Floating Dinner 'Aan dek' is mogelijk op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag!

Voor de kleine kindjes hebben wij zwemvestjes te leen!

 

BENIEUWD NAAR HET MENU? 

Kijk alvast bij www.fortlunet.nl om een kijkje te nemen naar de menukaart. Zie jij je favoriete gerecht ertussen staan? Stel je dan eens voor hoe chill het is om dit gerecht op te eten op het water!

 

 

'S AVONDS VAREN IN NATIONAAL PARK DE BIESBOSCH

Heb je jullie bestelling ook aan boord? Dan is het tijd om te vertrekken naar Nationaal Park De Biesbosch. Vanuit rivier De Donge steek je de Amer over en dan ben je er al! Vaar een rondje terwijl de zon onder gaat. Sommige dieren gaan slapen, maar de nachtdieren worden net wakker! Weet je er een paar te vinden? 

 

 

CONTACT

Klinkt dit nou als muziek in de oren? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen op 0162 - 727 040.
Voor meer informatie www.bootjegezond.nl

 

  1. Naam*
  2. Telefoon*
  3. Bericht*
  4.  
  5.  
0

Hier komt tekst

 

  • Opsomming
  • Nog een opsomming