• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Buitenactiviteiten in de lente

  Onze elektrische scooters zijn het vervoersmiddel in de lente. Wanneer de dagen weer langer en lichter worden, de bomen groen worden en velden kleur krijgen, moet je er natuurlijk weer op uit gaan. Ga zelf op ontdekking uit en huur onze scooters los. Wil je liever een groepsactiviteit? Wat dacht je van de Scooter Dorpen Derby? Rij door het Brabantse landschap en verschillende dorpen en speur naar GPS punten, maak ludieke opdrachten en probeer iedereen te slim af te zijn!

   

  Scooter Dorpen Derby

   

  Varen door Nationaal Park De Biesbosch

   De lente is een mooie tijd om Nationaal Park de Biesbosch te bezoeken. Combineer het rijden met een scooter met het varen van één van onze elektrische fluistersloepen. 

   

  Biesboschspecial

  Biesboschsafari

  Bevernightcruise

   

  Ben jij een echte waaghals? Stap dan in één van onze kano's en ontdek Nationaal Park De Biesbosch op geheel unieke of ludieke wijze met één van de onderstaande arrangementen.

   

  Biesbosch Jungle Challenge

  GPS Kano Challenge

  Mexikano

   

  Nog meer leuke activiteiten voor jou

  Lijkt scooter rijden of varen jou niet zo leuk? Misschien is een spannende escaperoom wel geschikt. Of een groepsactiviteit met tuktuks of onze Amerikaanse schoolbus

    

  Escaperoom De Bomkelder

  Escaperoom Het Medicijn

   

  GPS TukTuk Challenge

  American Schoolbus Battle

   

  Staat hier geen geschikte activiteit voor jou tussen? Kijk dan eens naar ons complete aanbod.

   

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag