De leukste uitjes met Vaderdag

  • *

Binnenkort is het Vaderdag. De dag waarop je je vader graag in het zonnetje wil zetten. Hij zal ongetwijfeld blij zijn met een lekker luchtje, maar het is natuurlijk veel leuker om samen herinneringen te maken en samen eropuit te gaan. Bij Uit in Zuid hebben we de leukste uitjes voor vaderdag. 

 

 

Actief eropuit 

De leukste Vaderdag uitjes voor het gezin staan hier voor jou op een rijtje: 

 

Kano

Actief het water op met de kano zal je vader ongetwijfeld een leuke activiteit vinden. Laat je door onze Biesbosch-Express afzetten midden in de Biesbosch bij de Hofmansplaat. Ga vanuit hier zelf eropuit in de mooie natuur.

 

Scooter

Je zal je vader ongetwijfeld gelukkig maken met een dagje scooteren door een mooie omgeving. Geniet tussendoor van een lekker drankje en een borrel op een terrasje in de buurt. Vervolg vanuit hier je tocht en sluit af met een diner bij Fort Lunet. 

 

Tandem

Liever de teambuilding van jou en je vader testen? Kies er dan voor om met de tandems op pad te gaan. Ga samen fietsen door de omgeving. Voeg onze GPS Challenge toe voor wat meer interactie. Natuurlijk kun je ook hier aan het einde tussendoor even lekker na kletsen en borrelen op ons terras.

 

Enthousiast geworden en wil je graag een uitje boeken? Bekijk de linkjes hierboven.

 

 

Borrelen met de lekkerste biertjes

Iets waar je je vader zeker gelukkig mee maakt is een borrel, lunch of diner. Geniet extra hard van de lekkerste speciaal biertjes op het terras. Onder het genot van een borrelhapje of maaltijd.

Bekijk hier onze menukaart.

 

 

Nog meer leuke uitjes voor Vaderdag 

Elektrische sloep

Natuurlijk hebben we bij Uit in Zuid nog veel meer mogelijkheden. Ga jij wel graag op pad, maar liever op een minder actieve activiteit. Dan kan dat ook. Huur bijvoorbeeld lekker een elektrische sloep bij ons en vermaak je de hele dag op het water.

 

 

 Floating dinner

Ook op het water smaakt een hapje en een drankje natuurlijk goed. Dit kunnen wij ook verzorgen. Kies voor een lunch op het water of geniet van jouw een privé dinertje in de avond tijdens ons Floating Dinner arrangement. Geef je bestelling telefonisch aan ons door. Dan zorgen wij dat jullie bestelling klaar staat bij vertrek.

 

 

Benieuwd geworden?

Zoals je kunt zien is er genoeg te doen bij Uit in Zuid met je gezin. Ben je nieuwsgierig geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze site of neem contact met ons op. 

Bel of mail ons. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

 

  1. Heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.