Coronaproof uitjes in Noord-Brabant

  • *

Door de strenge lockdown waarin we ons nu bevinden lijkt het zo nu en dan wel alsof we echt niets meer mogen. Iedereen zit voornamelijk binnen en hierdoor kun je het gevoel krijgen dat de muren op je afkomen. Heb jij de voorjaarsschoonmaak al gedaan en heb je, voor je gevoel, Netflix al helemaal uitgespeeld? Wij hebben de lockdown tip tegen verveling!

 

GPS Family Winter Challenge

Iets wat natuurlijk nog wel mag is een heerlijke, frisse neus halen. Trek er even lekker op uit met het gezin en wandel een mooie ronde door de gemeente Geertruidenberg op een gezellige en ludieke manier. Deze uitdagende GPS speurtocht is echt wat anders. Je start de tocht bij Fort Lunet, daar krijg je een routeboek en GPS mee. Na uitleg over de GPS ga je met je gezin op pad in de meer dan 800 jaar oude stad, op zoek naar de mooiste plekjes, waar je meteen iets leert over de historie van deze mooie Vestingstad. De hele speurtocht is in de kern van Geertruidenberg en is dus heel goed te voet te doen. Alles bij elkaar is het een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Tevens kan je kiezen voor de fietsroute, deze gaat ook naar Raamsdonksveer. Neem lekker je eigen fiets mee en doe deze GPS route net even wat anders dan te voet! Aan het einde van de wandeling of fietstocht lever je de spullen weer in bij Fort Lunet, waar je een antwoordformulier krijgt. Hebben jullie deze GPS Challenge goed gemaakt? 

 
Kostenoverzicht 
 
GPS Wandeltocht 
€ 5,- per persoon 
Optioneel: een warme chocomel met slagroom to go à € 2,50 of een extra emmertje snert van 1 liter à € 7,50.
 
GPS Fietstocht
€25,- per tandem 
Optioneel: een warme chocomel met slagroom to go à € 2,50 of een extra emmertje snert van 1 liter à € 7,50.
 
Meld je nu aan!
Schrijf jouw gezin nu in door te mailen naar info@uitinzuid.nl of bel naar 0162-727040. Geef aan met hoeveel gezinsleden je komt, hoe laat en op welke datum. (Deze Family Winter Challenge kan worden gespeeld op zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is bij Fort Lunet ook de buitenbar geopend. Hier kun je, na deze coronaproof activiteit, nog even heerlijk opwarmen met:
?? Koffie en thee
???? Worstenbrood
???? Erwtensoep (lekker warm)
???? Warme wafel met slagroom en/of chocolade
???? Warme chocomel
???? Glühwein
 
Zien we jullie binnenkort?

 

 

 

Binnenkort meer artikelen in deze blog rubriek!

  1. Heb je vragen?
    Neem contact met ons op.

    0162 - 727 040

  1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
    Vraag een offerte aan.