Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Zakelijke winter uitjes Brabant

Een leuk dagje uit in Brabant tijdens de winter met je collega’s? Bekijk onze speciale winteruitjes & kerstvakantie uitjes! Speciaal voor jullie samengesteld om ook tijdens de koude wintermaanden er even lekker op uit te kunnen gaan.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor groepsuitje wil je organiseren in de winter?

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie same…

Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het slot valt…

Altijd al eens in een Tuk Tuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te vlie…

Onze hilarische Tuk Tuk Challenge gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vraag offer…

Dagje uit in Brabant in de winter

Er even lekker tussenuit in Brabant in de winter? Dit kan bij Uit in Zuid! Door ons ruime aanbod aan wisselende winteruitjes en activiteiten, bieden wij zowel in de zomer als in de winterperiode leuke uitstapjes aan voor bedrijven. Ervaar dus ook in de winter de Brabantse gezelligheid en ontdek de mooie omgeving van de Biesbosch!

Winteruitjes in en rondom de Biesbosch

Onze winteruitjes vinden plaats rondom Nationaal Park de Biesbosch. Ook tijdens de koudere maanden is hier genoeg te beleven en biedt deze omgeving een prachtige ervaring. Van actieve tot leerzame winteruitjes bij Uit in Zuid kan het allemaal!

Winteruitje op maat?

Zelf een winteruitje op maat samenstellen? Dat kan! Onze arrangementen zijn slechts voorbeeld programma’s. Zo kunt u zelf ook een winteruitje helemaal naar wens samenstellen. Zo kunnen uitjes gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden, maar kunnen ook programma’s aangepast worden. Wij denken graag mee in mogelijkheden. Dus laat vooral jullie wensen of ideeën weten. Zo maken we er een echt uniek uitje voor in de winter van!

Winteruitjes met eten en drinken

Ook aan de binnenkant van de mens kan worden gedacht. Even lekker opwarmen en de winterkou ontlopen? Ontdek onze horeca locaties. Naast dat deze locatie ook de start- en eindpunt is van jullie winteruitje, kunnen jullie hier ook heerlijk jullie dagje uit beginnen en afsluiten. Start bijvoorbeeld met een lekker warm kopje koffie en een Brabants worstenbroodje. Of geniet van een heerlijke lunch of diner in één van onze restaurants. Maar ook voor een afsluitend drankje of een knallend feest bent u bij ons aan het juiste adres!

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek winters dagje uit in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!