Teambuildinguitje in de Biesbosch

Ben je opzoek naar een bedrijfsuitje met je team? Wat dacht je van een teambuildinguitje in de Biesbosch? Succes gegarandeerd! Teambuilding met collega's zorgt voor een hechtere band binnen het team. En dat wil je! Zo blijft een team goed presteren en is er plezier in en tijdens het werk. Een tevreden team zorgt namelijk voor betere prestaties en is bereid harder te werken. Om ervoor te zorgen dat iedereen het leuk vind en blijft vinden is teambuilding heel belangrijk. Hoe kun je hier nou beter aan werken dan door een teambuildinguitje te organiseren in Brabant? Bij Uit in Zuid hebben wij een variabel aanbod aan teambuildinguitjes.

 

Populaire Biesbosch uitjes:

 1. *

  Biesbosch Jungle Challenge

  Met onze Canadese kano´s ontdek je de smalste kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch. Eén kano biedt plaats voor drie personen, zodat je samen met vrienden, familie of collega´s deze tocht kan maken!

 1. *

  Escaperoom Combi

  Ga de uitdaging aan in één van onze escaperooms. Laat je opsluiten en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen. Na de escaperoom vertrek je met een elektrische sloep naar Nationaal Park De Biesbosch.

 1. *

  GPS Biesbosch Sloepen Challenge

  Een GPS puzzeltocht op het water! Neem het tegen elkaar op in de Biesbosch terwijl je zelf vaart en navigeert. Zoek vlaggen, maak opdrachten en wie weet is jouw groep winnaar van de GPS Biesbosch Sloepen Challenge!

Dagje teambuiding in de Biesbosch

Tijdens een teambuildinguitje in Brabant is het belangrijk dat je leert samen te werken. Bij Uit in Zuid ga je tijdens een challenge in teams op pad. Hierdoor leer je je collega’s beter kennen en ben je verplicht met elkaar samen te werken en te communiceren. Een voorbeeld van een actieve teambuilding activiteit bij Uit in Zuid is bijvoorbeeld de GPS Tandem Challenge. Het avontuur begint al bij het opstappen op de tandem. Is deze eerste challenge gelukt? Dan gaat het echte werk beginnen. Ga opzoek naar alle opdrachtenlocaties met de GPS. Geef de GPS in handen van de achterste bestuurder en laat je leiden door zijn/haar instructies. Maak je geen zorgen, alle opdrachten vinden plaats in de gemeente Geertruidenberg. Je zult geen marathon hoeven fietsen, maar korte afstanden. Het gaat erom dat je leert samen te werken, maar vooral dat je een gezellige middag hebt samen met je collega’s.

 

Unieke teambuildinguitjes

Met de zomer weer in zicht bieden wij van Uit in Zuid weer hele leuke dagjes uit in de Biesbosch aan. Zijn al jouw collega’s wel sportief aangelegd en zijn jullie een beetje competitief? Ga dan met je collega’s op pad in de Biesbosch. Tijdens de Jungle Challenge wordt je op pad gestuurd met een kano in de dichtbegroeide Biesbosch. Leg een route af door de smalste kreekjes, sleep je boot over de ondiepe wateren of klim over de omgevallen bomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de tocht met de kano. Je hoeft namelijk niet het grote water over. Onze kano’s liggen op de Hofmansplaat midden in de Biesbosch. Vanuit onze steiger brengt onze Biesbosch Kano Express je naar de Hofmansplaat. Hebben jullie de dichtbegroeide jungle overleefd door samen te werken als team? Dan brengt onze Biesbosch Kano Express je weer veilig terug bij ons restaurant Fort Lunet. Sluit hier jullie teambuildingsuitje in de Biesbosch gezellig af met een borrel of diner.

 

Teambuilding in de Biesbosch organiseren?

We hopen dat we je een goede indruk hebben kunnen geven, voor een teambuildinguitje in de Biesbosch. Wil je graag wat meer informatie over de hierboven besproken arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op.

 1. Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 - 727 040

 1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
  Vraag een offerte aan.