• Gps tuk tuk challange
  Gps tuk tuk challange

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

GPS Tuk Tuk Challenge

Altijd al eens in een Tuktuk willen rondrijden? Door ons hoef je hiervoor niet helemaal naar het verre Thailand te vliegen. Wij hebben de Tuktuks vanuit Thailand naar Nederland gehaald en dus is het prachtige Brabant hiervoor the place to be! Simpelweg een rondje rijden is leuk, maar een puzzel rally is natuurlijk nog veel leuker. Wij hebben dit de GPS Tuk Tuk Challenge genoemd!

 

Deze challenge spelen jullie met onze 7 persoons- elektrisch aangedreven Tuktuks en het Brabantse platteland dient hiervoor als het perfecte toneel. De hele groep wordt onderverdeeld in kleinere teams van maximaal 7 personen en verdeeld over onze Tuktuks. Iedere Tuktuk vormt een team dat op zoek gaat naar GPS-punten in de Brabantse omgeving. De teams komen langs dezelfde punten maar in een andere volgorde. Wel zo leuk, aangezien je daardoor de andere teams gedurende de middag ook nog tegenkomt.

 

Op zoek naar de GPS-punten doe je door middel van ingebouwde navigatiesystemen in de Tuktuks. Ieder team krijgt een navigatiemap mee waarin precies staat waar naartoe moet worden genavigeerd. Eenmaal in de juiste straat aangekomen? Let dan met het hele team even goed op en zorg dat je de juiste locatie bij de opdracht weet te vinden. De juiste plek gevonden? Goed teamwork! Parkeer de tuk tuk op een veilige plek en ga met het hele team aan de slag. Hier is namelijk een teamopdracht die jullie moeten uitvoeren en oplossen. Deze opdrachten zijn allemaal verschillend van elkaar maar zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speurtochten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke teamfoto gemaakt worden. Per opdracht kunnen er punten verdiend worden door de teams en het team dat deze challenge eindigt met de meeste punten is uiteraard de winnaar van onze GPS Tuk Tuk Challenge. Deze winnaar maken wij, aan het einde van de middag, bekend door middel van een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs voor het winnende team. 

 

De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs. Er dient altijd maximaal 1 bestuurder per Tuk Tuk voorafgaand aan het uitje te worden aangewezen, en er mag onderweg niet worden gewisseld van bestuurder. Het is niet toegestaan om alcohol mee te nemen in de Tuk Tuks. Uiteraard geven wij de teams een duidelijke instructie mee en is er tijdens de GPS Tuk Tuk Challenge een enthousiaste begeleider die de groep begeleidt waar nodig. 

 

Dat zit wel tuk! 

 

Voorbeeldprogramma:
13.00 uur - Parkeren op onze gratis parkeerplaats + start uitleg en proefrit
13.30 uur - Start GPS Tuk Tuk Challenge deel 1
14.30 uur - Pauze op een terras (drankjes excl.) 

15.00 uur - Start GPS Tuk Tuk Challenge deel 2
16.45 uur - Einde GPS Tuk Tuk Challenge + Start ludieke prijsuitreiking

17.00 uur - Einde programma

 • Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.
 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0