Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

VR Game Escape Diner

Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten.

Wat ga je doen tijdens de VR game escape diner?

Je wordt sfeervol ontvangen in Restaurant Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis. Hier is het tijd om plaats te nemen aan tafel en eerst de keuze te maken voor het diner. Hierna gaat het spel beginnen en is het tijd om je te gaan bevinden in zowel de echte wereld als de virtuele wereld. Ready?

De geschiedenis van dit spel begint in het jaar 1830. In deze periode brak de Belgische opstand uit en liet Willem I het Noord-Brabantse deel van de 17e eerste Zuiderwaterlinie weer in staat van paraatheid brengen. Hierbij hoorde het vestingstelsel van Geertruidenberg maar dat was volgens hem niet genoeg. In 1837-1839 werd de Zuiderwaterlinie uitgebreid met Fort Lunet in Raamsdonksveer. Jawel, het Fort waar jij je nu in bevind. Welkom!

Op dit moment probeert men de Zuiderwaterlinie weer opnieuw op de kaart te brengen en daarom wordt er landelijk veel aandacht aan geschonken. Dhr. Theodoor van Zuylekom heeft er een artikel over gelezen in de krant en besloot zijn vrouw te verrassen met een romantisch weekendje weg. De Zuiderwaterlinie bestaat uit 11 vestingsteden en in dit weekend bezocht hij samen met zijn vrouw de Vestingsteden Geertruidenberg, ’s-Hertogenbosch en Breda. Zij genoten van een heerlijk diner in Restaurant Fort Lunet en zouden gaan slapen in een hotel in Breda. Het slapen is er nooit meer van gekomen want eenmaal aangekomen in Breda ging het helemaal mis. Wat is er gebeurd?

Dit spel bestaat uit 4 levels. In iedere ronde heeft een ander teamgenoot de VR-bril op. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig en wat is zijn/haar motief? Presteer jij met je team goed onder druk en hoe is het eigenlijk gesteld met jullie teambuilding? Probeer de juiste vragen te stellen en goed te communiceren. Zo vergroot je de kans om deze politiezaak in 4 levels succesvol af te sluiten.

Na het VR-spel kan er afgesloten worden met een smakelijk diner dat bestaat uit de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Hierdoor is het een heerlijk avondje uiteten, maar dan net even op een wat leukere en originelere manier.

Voorbeeldprogramma

  • 15.45 uur – Parkeren op onze gratis parkeerplaats en start wandeling naar horecalocatie
  • 16.00 uur – Ontvangst met een drankje (excl.)
  • 16.30 uur – Start VR Escape Diner Game
  • 17.30 uur – Einde VR Escape Diner Game + Start diner (excl.)


Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Geschikt voor...

Informatie

Dagje uit organiseren bij Uit in Zuid?

Wil je dit arrangement boeken? Neem snel contact met ons op!

Liever een uniek uitje op maat? Vraag dan een offerte op maat aan!

Op zoek naar meer unieke uitjes?

Bekijk ook onze andere uitjes in Brabant en boek vandaag nog een uniek dagje uit!