• *
 1. *
 1. Amerikaanse schoolbus huren

  Bij ons vind je de leukste gezinsuitjes in Brabant! Een leuk dag je uit voor papa, mama en de kinderen. Je beleeft het bij uit in zuid!

   

  Dagje uit in Brabant voor het hele gezin

  Er even lekker tussenuit in Brabant met het hele gezin? Dit kan bij Uit in Zuid! Door ons ruime aanbod aan wisselende gezinsuitjes en activiteiten, bieden wij zowel in de zomer als in de winterperiode leuke uitstapjes aan voor het hele gezin. Beleef en ontdek met je gezin de omgeving van Brabant en de Biesbosch. Leuk voor kleine tot grote gezinnen.

   

Amerikaanse schoolbus huren

 • American schoolbus

  American Schoolbus Battle

  Met deze bus ben je een echte blikvanger op de Nederlandse wegen. Je gaat niet terug naar school, maar een hele leuke activiteit tegemoet. De bus brengt je naar verschillende plaatsen rondom Fort Lunet waar je een speurtocht doet.
  ["22","15","19","21","18","16"]
  ["11","14","1","12","7","4","2","19","18","5","9","25","23","24","22","16","26","8","21","20","28","10","15","17","13","3","27","6"]
  ["1","2"]
  *

  Schoolbus Winter Vestingbattle

  Een ludieke tocht met een echte Amerikaanse schoolbus. Een priv├ęchauffeur die jou en je gezelschap naar Vestingstad Geertruidenberg brengt en voor jou het winterlandschap trotseert. Hier speel je de Winter Vestingbattle.
  ["8","9","7"]
  ["11","14","1","12","7","4","2","19","18","5","9","25","23","24","22","16","26","8","21","20","28","10","15","17","13","3","27"]
  ["1"]
  Groepsuitje

  American Schoolbus huren

  Heb jij de taak om jouw groep van punt A naar B te brengen? De Yellow Taxi zorgt voor jou en je gezelschap een origineel en prettig vervoer!
  []
  ["11","14","1","12","7","4","2","19","18","5","9","25","23","24","22","16","26","8","21","20","28","10","15","17","13","3","27","6"]
  ["1","2"]

Gezinsuitjes in en rondom de Biesbosch

Onze gezinsuitjes vinden plaats in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. Ideaal voor een leerzaam gezinsuitje en leuk voor jong en oud. Maar zoekt u een sportief of actief gezinsuitje in de Biesbosch? Dan zit u ook bij ons goed!

 

 

Leuk voor jong en oud

Papa en mama kunnen even lekker ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven, wat wil je nog meer? Ben je dus opzoek naar een leuk gezinsuitje in Brabant met plezier voor iedereen? Blader dan snel eens door ons ruime en gevarieerde aanbod aan gezinsuitjes voor het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld samen Nationaal Park de Biesbosch per elektrische sloepen of doe sportief en kies voor een Canadese kano. Of ontdek de omgeving in en rondom de Biesbosch en ga erop uit met onze Tutuks, elektrische scooters of tandemfietsen.

 

Gezinsuitjes op maat

De gezinsuitjes in onze verschillende arrangementen zijn voorbeeldprogramma’s. Mocht de inhoud dus niet helemaal aansluiten bij jullie wensen, dan passen wij het programma graag voor jullie aan. Ook zijn de gezinsuitjes vrij te combineren met elkaar. Geef dus gerust jullie wensen of ideeën aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo krijg je een dagje uit op maat dat helemaal aansluit aan de behoefte van jullie gezin.

 

Leerzame gezinsuitjes

Onze gezinsuitjes in Biesbosch zijn naast leuk ook erg leerzaam. Ga er bijvoorbeeld op uit met een van onze gidsen. Zij kunnen jullie alles vertellen over de flora en fauna van de Biesbosch.

 

Gezinsuitjes voor jong & oud

Zijn de kinderen al wat ouder? Ga dan de uitdaging aan en beleef onze spannende escaperoom in het fort. Weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van onze escaperooms? Stuk voor stuk leuke activiteiten voor het hele gezin in Noord-Brabant van jong tot oud!

 

Gezinsuitjes met eten en drinken

Maar van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek! Begin of eindig jullie dag bij een van onze unieke locaties. Gelegen in de gemeente Geertruidenberg, vlakbij Breda. Denk dus ook aan de innerlijke mens en start of sluit af bij ons restaurant Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis met een heerlijke lunch, borrel of diner. Fort Lunet heeft in de zomerperiode een groot terras staan op de binnenplaats, met een echt springkussen kasteel. Mochten de kinderen nog niet moe zijn tenminste van alle leuke activiteiten overdag. Jong en oud kan hier heerlijk eten. Maar ook de allerkleinste kunnen hier genieten van smaakvol kindermenu met een verrassende 'Kidz' beker. Kortom bij Uit in Zuid vermaken jullie jezelf wel, of je nou jong of oud bent! 

 

Ook een gezinsuitje in Brabant beleven bij Uit in Zuid?

Benieuwd naar onze gezinsuitjes?

 

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een leuk gezinsuitjes? Aarzel dan niet en neem snel contact op met Uit in Zuid! Bel of mail ons. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. De leukste gezinsuitjes in Brabant beleef je bij Uit in Zuid! 

 1. Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 - 727 040

 1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
  Vraag een offerte aan.