• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Afkoelen in de Biesbosch

  In de zomer speel je bij ons de GPS Biesbosch Sloepen Challenge in een fluisterstille elektrische sloep. Een leuke activiteit waarbij afkoelen op het water nodig is. Bij de GPS Sloepen Challenge ga je varen door de Biesbosch op zoek naar vlaggen d.m.v. een GPS. Uiteindelijk moet je zo veel mogelijk GPS punten vinden, opdrachten maken en zo proberen te winnen van de andere teams. 

   

  GPS Biesbosch Sloepen Challenge

   

  Ben je meer op zoek naar een rondvaart door de Biesbosch? Maak dan een uitstapje met één van onze gidsen en verken het gebied met verhalen van de natuur en omgeving erbij. Wil je bevers zien? Dan is er voor jou zelfs een Bevernightcruise inclusief gids. 

   

  Biesboschsafari

  Bevernightcruise

   

  Actief het water op?

  Voor de avonturiers hebben wij ook Kano's beschikbaar. Op deze manier ontdek je Nationaal Park De Biesbosch door te peddelen door allerlei smalle kreekjes!

   

  Biesbosch Jungle Challenge

  GPS Kano Challenge

  Mexikano

   

  Activiteiten op het vasteland

  Wil je toch liever iets anders dan varen door Nationaal Park De Biesbosch? Je kan ook op pad met onze tuktuks, tandems, Amerikaanse schoolbus of één van onze escaperooms spelen. Zie hieronder nog een aantal mogelijkheden.

    

  Escaperoom De Bomkelder

  Escaperoom Het Medicijn

   

  Scooter Dorpen Derby

  American Schoolbus Battle

  GPS Tandem Challenge

   

  Staat hier geen geschikte activiteit voor jou tussen? Kijk dan eens naar ons complete aanbod.

   

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag